Transformatie Meditaties

Ik biedt verschillende meditatieprogramma's en -behandelingen aan. Hieronder vind je meer informatie over beide meditaties: Talentenmeditatie en Soulretrieval.

Talentenmeditatie
Ben je op zoek naar manieren om jezelf beter te begrijpen en te ontdekken wat je uniek maakt? Dan is onze Talentenmeditatie iets voor jou. Tijdens deze meditatie leer je om contact te maken met je innerlijke zelf en ontdek je de verborgen talenten die je bezit. Je leert ook hoe je deze talenten kunt inzetten om meer voldoening uit het leven te halen. Onze ervaren begeleiders staan klaar om je te helpen bij het ontdekken van je talenten en om je te ondersteunen bij het proces van het toepassen van deze talenten in je dagelijkse leven.

Soulretrieval
Heb je het gevoel dat er iets mist in je leven of dat er delen van jezelf verloren zijn gegaan door trauma of andere moeilijke ervaringen? Dan kan onze Soulretrieval-meditatie helpen. Tijdens deze meditatie ga je op reis naar de delen van je ziel die zijn afgescheiden van jezelf en helpen we je om deze delen terug te brengen naar jezelf. Dit proces kan je helpen om te genezen van trauma en om meer heel en compleet te voelen. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring in het werken met Soulretrieval en staan klaar om je te ondersteunen in je genezingsproces.

We hopen dat je geïnspireerd bent door onze meditaties en dat we je kunnen ondersteunen op je reis naar genezing en transformatie. Als je geïnteresseerd bent in onze meditaties, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Screenshot 2023-01-16 115620

Contact & Afspraak

Contact Opnemen? U kunt altijd even bellen of mailen.

06-12610301
info@madelonvanhoorn.nl