Pijn Healing

Pijn kan ons leven soms behoorlijk beïnvloeden. Of het nu gaat om fysieke, mentale of zielspijn, het kan ons belemmeren om ons leven volledig te leiden. Maar wat als ik je zou vertellen dat er manieren zijn om deze pijnen te verminderen of zelfs helemaal te voorkomen?

Pijn kan ons leven soms behoorlijk beïnvloeden. Of het nu gaat om fysieke, mentale of zielspijn, het kan ons belemmeren om ons leven volledig te leiden. Maar wat als ik je zou vertellen dat er manieren zijn om deze pijnen te verminderen of zelfs helemaal te voorkomen? Mijn naam is Madelon van Hoorn en ik ben een derde generatie healer, gesteund door een team uit andere dimensies. Ik ben gespecialiseerd in het verminderen en genezen van fysieke, emotionele en zielspijn.

Mijn passie voor het genezen van pijn komt voort uit mijn eigen ervaringen met verschillende soorten pijn. Ik begrijp hoe het voelt om je vrijheid te verliezen door pijn en ik weet dat veel mensen dagelijks worstelen met deze kwelling. Daarom bied ik mijn expertise aan om mensen te helpen hun pijn te verminderen en te genezen.

Ik maak onderscheid tussen fysieke, emotionele en zielspijn en bied verschillende behandelingen aan om deze pijnen te verminderen. Door middel van healing, meditatie, ademhalingsoefeningen en andere technieken kan ik je helpen om te genezen en je beter te voelen.

Als derde generatie healer word ik gesteund door een team uit andere dimensies, waaronder mijn grootvader en groep heel oude vrienden. Zij fungeren als mijn mentor en bieden ondersteuning bij mijn werk. Sommige zijn gespecialiseerd en treden alleen op in heel specifieke situaties.

Dus als je last hebt van pijn en hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met me op. Ik bied vrijblijvende gesprekken aan om te kijken hoe ik je het beste kan helpen. Laten we samen werken aan een leven zonder pijn.

Screenshot 2023-01-16 115620

Contact & Afspraak

Contact Opnemen? U kunt altijd even bellen of mailen.

06-12610301
info@madelonvanhoorn.nl