Emotionele pijn

Hallo, welkom op mijn pagina. Wellicht vind je hier iets wat je nodig hebt, of waarmee je je leven kunt verbeteren.

Laat ik me eerst even voorstellen. Lange tijd heb ik gewerkt als organisatiepsycholoog, coach en trainer. Parallel aan mijn beroepsleven volgde ik diverse trainingen en opleidingen, zowel werkgericht als op het spirituele vlak. Ik hoopte die twee sporen - werk en healing - met elkaar te verbinden maar dat ging niet. Wel was er sprake van een samenvloeien van kwaliteiten die in beide sporen ontdekt en verder ontwikkeld werden. Naarmate het werk enigszins op de achtergrond raakte, kon ik de spirituele kant meer ruimte geven.

Een paar familieleden zijn actief op dit vlak en ik ontdekte dat ik voorouders had, zowel van vaders als moeders kant, die zelf krachtige healers waren, of er een sterke belangstelling voor hadden. Ik ben, kortom, een derde generatie healer, en word bij mijn healing-werk gesteund door een team uit andere dimensies: familieleden als onder meer mijn grootvader en groep heel oude vrienden, die als mijn mentor fungeren in mijn leven. Een aantal zijn specialist en treedt alleen op in heel specifieke situaties.

Wat kan je van me verwachten? (moet deze alinea nog iets aanvullen).
Pijn: zowel de nuttige als bijzonder lastige kanten heb ik zelf mogen ervaren, genoeg om me te realiseren dat ik een enorme hekel heb aan datgene wat me in mijn vrijheid belemmert. Maar het fascineert me ook.
Voor veel mensen een dagelijks terugkerende kwelling. Ik maak onderscheid in fysiek -, emotioneel- en zielsniveau.
Fysieke pijn geeft aan dat er iets mis is met je lichaam; het is zogezegd een richtingwijzer. Maar veel mensen hebben langdurige, chronische pijn, de informatiefunctie verliest zijn waarde.
Emotionele pijn is iets wat bij een specifieke gebeurtenis ontstaat, geleidelijk wegzakt of wordt weggeduwd. Hier wijst de pijl naar de kwetsbaarheid van je gevoelens.
Zielspijn is verwant aan emotionele pijn, en een scherp onderscheid kan lastig zijn.

Screenshot 2023-01-16 115620

Contact & Afspraak

Contact Opnemen? U kunt altijd even bellen of mailen.

06-12610301
info@madelonvanhoorn.nl