Mentoring

Ik geloof dat iedereen potentieel heeft om te groeien en zichzelf te ontwikkelen, maar soms kan het lastig zijn om deze groei te realiseren. Dit is waar mentoring van pas kan komen.

Als ervaren mentor kan ik je helpen om je doelen te bereiken, obstakels te overwinnen en je persoonlijke en professionele vaardigheden te verbeteren. Ik zal naar je luisteren en je begeleiden op je weg naar succes. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van wat het beste bij jou past.

Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, en heb gewerkt met individuen in verschillende sectoren en levensfasen. Ik heb geholpen bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals leiderschap, communicatie, time management, stressmanagement en meer.

Als derde generatie healer, heb ik ook een holistische benadering van mentoring. Ik geloof dat het belangrijk is om te kijken naar iemands hele persoonlijkheid en levenssituatie om de beste begeleiding te bieden. Dit betekent dat ik niet alleen kijk naar de professionele uitdagingen waar je voor staat, maar ook naar de persoonlijke uitdagingen die je misschien tegenhouden.

Dus, als je iemand nodig hebt om je te helpen groeien en je doelen te bereiken, neem dan gerust contact met mij op. We kunnen samenwerken om de beste manier van mentoring te vinden die bij jou past. Ik kijk er naar uit om met je te werken!

Screenshot 2023-01-16 115620

Contact & Afspraak

Contact Opnemen? U kunt altijd even bellen of mailen.

06-12610301
info@madelonvanhoorn.nl