Fysieke pijn genezen

Fysieke pijn kan ons dagelijks leven behoorlijk beïnvloeden. De pijn beperkt ons in onze activiteiten; ons humeur en algemeen gevoel van welzijn zijn aangetast. Maar wist je dat een healing je fysieke pijn kan verminderen en soms zelf helemaal laten verdwijnen?

Fysieke pijn kan in veel gevallen verminderd of zelfs weggenomen worden door de emotionele component ervan weg te nemen. Soms is dat de shockervaring, maar het kan ook de beperkte acceptatiegraad zijn, waardoor pijn wordt verscherpt.

We kunnen pijn ervaren zonder dat er een fysieke oorzaak kan worden vastgesteld. Een lichaam is al uiterst complex; het energieveld, dat in en rond ons lichaam zit, is dat des  te meer. Dit energieveld kan pijnherinneringen uit vorige levens vasthouden en in het huidige leven pijn veroorzaken.  Dit is bij uitstek pijn die middels de verfijnde healingenergie kan worden opgespoord en opgelost (om niet meer terug te komen).

Sommige fysieke pijnen zijn opgebouwd gedurende langere tijd en talloze levens, en vormen als bladerdeeg meerdere laagjes in het energieveld. Zo’n pijn kan na een behandeling weg zijn voor een paar dagen, maar dan geleidelijk weer terug keren. Dan is alleen de eerste laag aangepakt. Door er meerdere behandelingen aan te wijden kan deze pijn opgelost worden. Een geleidelijke aanpak waarborgt de balans van het energiesysteem.

Screenshot 2023-01-16 115620

Contact & Afspraak

Contact Opnemen? U kunt altijd even bellen of mailen.

06-12610301
info@madelonvanhoorn.nl